Maak uw auto winterklaar!

De winter is begonnen!

Als je aan de winter denkt, denk je aan kou, regen, sneeuw en vorst. Dat zijn ook precies de dingen waar je bij een auto ook aan moet denken. Om nu een sjaal en muts om de auto te gooien is erg enthousiast, maar je kunt er wel voor zorgen dat de auto voorbereid is op sneeuw en vorst.

Om te beginnen is het goed om je ruitensproeiervloeistof reservoir te controleren. Zit er nog “roze” in? Dan wordt het tijd om het product op te gaan maken of te mengen met een speciale ruitensproeiervloeistof voor de winter. De zomer – zie roze – vloeistof is namelijk niet geschikt voor de winter. Als de buiten temperatuur onder nul komt kunnen de leidingen dicht vriezen. Dat is natuurlijk niet wenselijk. Als je reservoir nog niet leeg is kun je deze bijvullen met onze MPM ruitensproeiervloeistof geconcentreerd. Deze is bij ons verkrijgbaar in 500 ml en 1 liter.

Deze milieuvriendelijke ruitensproeiervloeistof geconcentreerd voorkomt het bevriezen van het ruitensproeisysteem tot -44 °C en is tevens een uitstekende reiniger van smerige autoruiten. MPM ruitensproeiervloeistof geconcentreerd is veilig voor poly-carbonaat, ruiten, rubber en lakken en laat geen strepen achter op de ruit. Bovendien is het product niet corrosief, niet schadelijk of irriterend, waardoor het veilig toegepast kan worden. De MPM ruitensproeiervloeistof kan voor gebruik aangelengd worden met water in de aanbevolen verhouding.
Meng 1 deel geconcentreerd met 1 deel water = -22°C.
1 deel geconcentreerd met 2 delen water = -15°C.
En 1 deel geconcentreerd met 3 delen water wordt -10°C.

 

Als je reservoir leeg is kun je bij ons de kant en klare versie kopen. Onze MPM ruitensproeiervloeistof kant en klaar -22°C is verkrijgbaar in 2 en 5 liter. Het voordeel van de MPM ruitensproeiervloeistof is dat de dekking ontzettend hoog is. Deze dekt beter dan producten met een dekkingsgraad van bijvoorbeeld -15°C. Een dekking van -15°C klinkt voor ons Nederlanders meer dan genoeg, maar niets is minder waar. Waar veel mensen geen rekening mee houden is de rijwind. Als een rijdende auto met een gegeven snelheid in contact komt met stilstaande lucht, wordt deze stroom rijwind genoemd. Als we over de buitentemperatuur spreken van bijvoorbeeld -1°C, dan kan de gevoelstemperatuur zomaar -10°C zijn. Daarom adviseren wij een ruitensproeiervloeistof met een betere dekking.

Het product met minder dekking bevriest sneller, waardoor dat de leidingen alsnog dicht gaan zitten. Goedkoop is daarom ook duurkoop. Een veilige keuze is dus onze MPM ruitensproeiervloeistof kant en klaar -22°C.

 

 

Onmisbaar voor de winter zijn natuurlijk ijskrabbers. We hebben een aantal verschillende ijskrabbers op voorraad.

De prettigste ijskrabber vinden wij persoonlijk de Vileda. Deze ijskrabber ligt prettig in de hand en heeft aan de ene kant een ijskrabber en andere kant een trekker.

 

Aan de prijzige kant? We hebben ook genoeg keuze uit andere ijskrabbers.

 

Geen zin om op de auto te klimmen om je ruiten te krabben? Daar hebben wij iets voor! Wij hebben de uiterst handige ijskrabber messing extra lang! Deze ijskrabber heeft een lengte van 30cm en dus ideaal om ruiten te krabben op een grotere auto, of heel handig als je zelf niet erg lang bent.

 

Geen zin om te krabben ‘s ochtends? Wij verkopen ook ruitontdooier sprays en hebben ook vorstdekens in 2 verschillende afmetingen!

Onze ruitontdooier sprays zijn makkelijk in gebruik. Sprayen, even in laten werken en daarna het ontdooide ijs verwijderen. Geen gedoe meer met krabben, ideaal!

Ook hebben wij 2 soorten vorstdekens in ons assortiment. De kleinere versie van 150 x 70 cm en een grote versie van 200 x 100 cm. Het fijne aan dit product is dat het niet alleen voor de winter geschikt is, maar ook voor de zomer! In de winter geschikt om de voorruit ijs- en sneeuwvrij te houden, in de zomer bescherming tegen zon en warmte. Een win-win aankoop dus!

      

 

 

Dit was ons assortiment Winter producten. Zo kunt u gegarandeerd voorbereid de winter in!

 

Klik hier om terug te keren naar de Winter pagina

Laat de zomer maar komen!

Recente Comments

Geen reacties om te tonen.
Categorieën
Navigation

Winkelwagen

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Fijn om u te zien !

Er wordt een wachtwoord naar uw e-mailadres verzonden.

Heeft u al een account?

Snel bekijken

Close

Categorieën