Laat de zomer maar komen!

Eindelijk is het zo ver! De dagen worden langer, de temperaturen gaan omhoog en het zonnetje begint weer te schijnen.

Dat betekend ook dat het tijd is om uw auto eens flink onder handen te nemen.

 

Wassen en Poetsen

Om uw auto weer prachtig te laten stralen hebben wij een zeer uitgebreide lijn van Turtle Wax voor u klaar staan. Van interieur tot exterieur en daarbij toebehoren om de auto te reinigen.

Ook hebben wij een lijn van Valma met was en poets producten, maar ook toebehoren. Van Protecton hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan toebehoren. Ook hebben wij nog een aantal andere merken, waaronder Commandant, Mer, Oke wax en Rain-X. Voor ieder wat wils!

Om uw interieur schoon te maken hebben wij de fijne doekjes van Armor All. Deze zijn verkrijgbaar in zakje of pot. Deze fijne doekjes zijn handig in gebruik. Een plekje op de raam? Neem een doekje van de Armor All glasdoekjes en uw ramen zijn snel weer schoon. Ook voor uw dashboard kunt u de Armor All reinigingsdoekjes in mat en glans gebruiken. Zij vangen stof in een beweging en geven uw dashboard weer een top uitstraling!

Luchtverfrissers

Bij een schone en stralende auto hoort natuurlijk een lekker luchtje. Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment aan geuren en merken. Zo zijn de Arbre Magique boompjes bij veel mensen favoriet.

De Lafita geurkaarten zijn niet alleen fijn voor in de auto, maar ook heerlijk om in uw kledingkast te hangen.

Bent u op zoek naar een sjiekere uitstraling? De luchtverfrissers van Shake bieden heerlijke geuren en hebben een mooi uiterlijk.

Heeft u liever een houder in het ventilatierooster? De fijne geuren van Vinove zijn daar zeer geschikt voor. Voor de liefhebbers hebben wij ook Axe. Heerlijke geuren net zoals de deodorant en shampoo lijn die u in de winkel koopt. De Axe luchtverfrissers zijn er voor aan de binnenspiegel en voor in het ventilatierooster.

 

Laat die ruiten maar stralen!

Aangezien de temperaturen weer ver boven nul liggen, is het ook tijd voor een andere screenwash. De blauwe variant kunt u weer in de opslag plaatsen en de roze variant tevoorschijn toveren. Of als u deze nog niet in huis heeft, snel bestellen! De blauwe variant is geschikt voor temperaturen onder nul, zodat de leidingen van uw ruitenwissers niet bevriezen en u toch de ramen schoon kunt maken. De roze variant is geschikt voor temperaturen boven nul. De roze variant maakt uw ramen in no time stralend schoon en ruikt ook nog eens prettig.

 

Lekker Barbecueën

Om uw Barbecue aan te steken hebben wij aanmaakkrullen, aanmaakvloeistof en aanmaaklucifers. Zo kunt u handig en veilig uw barbecue aansteken.

 

Onze producten zijn klaar voor de zomer, u ook? Neem snel een kijkje op de product pagina’s en bestel uw producten handig en snel!

 

Maak uw auto winterklaar!

Recente Comments

Geen reacties om te tonen.
Categorieën
Navigation

Winkelwagen

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Fijn om u te zien !

Er wordt een wachtwoord naar uw e-mailadres verzonden.

Heeft u al een account?

Snel bekijken

Close

Categorieën