WK COLLECTIE GCC RETAIL SERVICE

Het WK komt er weer aan! Wij hebben een leuk concept waarmee je zelf je T-shirt, Hoodie of Crewneck kunt samenstellen en personaliseren. 

Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je een gepersonaliseerd item kunt samenstellen.

STAP 1. KIES PRODUCT

Je kunt een keuze maken uit een T-shirt / Hoodie / Crewneck.
               Prijs T-Shirt €24,99                                   Prijs Hoodie €59,99                                               Prijs Crewneck €49,99

                                         

 

STAP 2. KIES KLEUR

Nadat je een van de bovenstaande items gekozen hebt, volgt de volgende stap om de gewenste kleur te gaan kiezen. Je kunt kiezen uit de volgende kleuren: Zwart / Oranje / Rood / Wit

STAP 3. KIES DESIGN

Het gewenste item is geselecteerd. Product en kleur zijn gekozen. Nu is het tijd om een keuze voor gewenst design te maken. Het design is gebaseerd op het WK. Hieronder een paar voorbeelden van een design dat je kunt kiezen.

 

                                             

 

 

STAP 4. CUSTOMIZE JOUW DESIGN

De reden dat het concept zo uniek en onderscheidend is komt nu naar voren. Het design kan geheel gepersonaliseerd worden, waardoor jij een uniek WK shirt hebt! Hieronder weer een aantal voorbeelden.
Voorbeeld 1: Het nummer is volledig naar wens aan te passen. Initialen kunnen zelf gekozen worden. Je kunt hierbij je eigen initialen kiezen of de land initialen kiezen.
Voorbeeld 2: De kleuren van de “banen” kunnen aangepast worden naar wens, zodat de kleuren van het land dat jij support terug te zien zijn.
Voorbeeld 3: Dit voorbeeld is op de rug. Je kunt de naam personaliseren naar wens en het rugnummer is aan te passen naar het gewenste nummer.

Klik hier om het formulier in te vullen

Voorwaarden voor personaliseren zijn maximaal 2 initialen en maximaal 2 cijfers.
Wij kunnen op deze producten geen recht van retour geven. Aangezien deze producten gepersonaliseerd zijn kunnen wij deze helaas niet meer verkopen. 
Maten kleding zijn de Europese maten.
Navigation

Winkelwagen

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Already got an account?

Quickview

Close

Categories